App Store applicaties via installer

Eerder meldden we al dat illegale software uit de App Store eenvoudig te installeren is en er duiken steeds meer websites met bestanden uit de App Store op. Daarbij verschillende beschrijvingen hoe je de bestanden op je iPhone moet installeren. Die beschrijvingen en hoe dat allemaal moet gaan wij ook nu niet publiceren maar dat het kan blijkt uit de reacties uit ons eerdere bericht over de gehackde applicaties uit de App Store en de vele reacties uit de voornamelijk iPod touch forums.

Uit die berichten blijkt ook dat je binnenkort App Store Apps via de installer kan installeren op je iPhone. Nu gaat dat nog via een omweg. Enkele "hackers" hebben al een repository (bron, source) waar de nieuwe Installer.app de illegale App Store programma's voor je iPhone kan downloaden. Nogmaals... dit gaat Apple echt niet leuk vinden en misschien is Apple daarom op zoek naar "hackers" die op de software ontwikkeling afdeling voor de iPhone willen werken.

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Anoniem zei

Hier nog een paar links:

http://gizmodo.com/5030139/iphone-app-store-games-hacked-+-all-apps-hackable

Maar jullie waren er snel bij. Dit staat op iPhonealley:

People behind the project are considering forming a new Installer.app repository specifically for the distribution of free pirated apps.

Bron: http://www.iphonealley.com/news/app-hacking-method-posted

En deze van 29 juli:
http://www.haklabs.com/2008/super-monkey-ball-iphone-cracked/

Waar jullie over schrijven gaat de Hakstore heten

01:38

Een reactie posten