Spits & Telegraaf: nieuws van 4 dagen oud....

Spits komt vandaag met nieuws van 25 juli.....
Powered by nieuw nieuws?
Telegraaf heeft het bericht ook overgenomen, gaap.
Het echte nieuws zit in een bericht wat wij gisteren als enige blog publiceerden maar dat lees je waarschijnlijk over een dag of vier pas in de Telegraaf en de Spits!

 
 
 
 

Een reactie posten 11 reacties:

Anoniem zei

Schandalig spits neemt zelfs jullie KOP over en de Telegraaf maakt gewoon een nieuw bericht met informatie van jullie website zonder bronvermelding. Nou begrijp ik weer waarom ik al jaren de NRC lees...

15:18

Anoniem zei

Nou de kranten zijn er snel bij... op andere iPhone blogs heb ik dat bericht nog niet eens gezien. Hulde mannen jullie doen jullie naam eer aan het laatste iPhone nieuws lees je inderdaad bij jullie het eerst!

15:21

Anoniem zei

Volgens mij heb ik het bericht over gekraakte Apps al eerder gelezen maar inderdaad niet op Nederlandse iPhone websites. Dat van die installer ben ik inderdaad nog nergens tegen gekomen. Leuk nieuwtje!

15:25

Anoniem zei

Ha ha ha hier heb je helemaal geen nieuws. Maar wel leuk om te zien dat berichtje hier op zonnig Ibizzzaaa Uiteindelijk is alle software te kraken.

15:28

Anoniem zei

Het leuke van dit verhaal is dat wij zelfs enkele kranten hebben getipt afgelopen zaterdag. Maar wat de krantenboer niet kent dat publiceert hij niet of zoals vandaag blijkt te laat en zonder de aanvulling met het echte nieuws van gisteren over het installeren van illegale Apps uit de App Store van Apple via Cydia en de installer....

15:39

Anoniem zei

Ik zie op jullie blog wel meer berichten die je zo kan overnemen in de krant. Zoals dat bericht over het consumentenadvies m.b.t. de SAR waarde in Belgie.

15:45

Anoniem zei

Geinig! Kijken welke krant de eer krijgt om wel een volledig bericht te plaatsen.

16:09

Anoniem zei

een bron is geen bron maar het is wel opvallend dat de overige iPhone sites na publicatie van de Telegraaf dit niet oppakken.

16:20

Anoniem zei

Leuk berichtje!

16:21

Anoniem zei

Jullie zijn te netjes, als je er bij had gezet met plaatjes hoe het moet met het installeren van die illegale applicaties uit de Apple App Store dan hadden waarschijnlijk meer blogs het overgenomen. Maar dat bericht van gisteren is zo klaar als een klontje en dat is pas echt nieuws wat ook ik nog op geen een site ben tegen gekomen. Kortom mooi nieuwtje en goed van jullie dat je niet in het eerste bericht hebt uitgelegd hoe het moet. Laat andere bagger sites dat maar doen. Ga zo door.

16:38

Anoniem zei

Weet je wat pas raar is: de Spits die zomaar een bericht overneemt van OMT. Ga toch lekker verder bloggen. Doen jullie goed zo. Lekker kort en bondig!

01:25

Een reactie posten