Beetje opheldering over Ustream Apps

One More Thing heeft gebeld met Brad Hunstable van Ustream om opheldering te vragen over de verwarring die er is over de Applicaties die Ustream gaat aanbieden in de App Store. De Applicatie waar wij gisteren over schreven om live feeds van Ustream op je iPhone te zien komt voor 20 januari en de Applicatie waarmee je vanaf een iPhone live video kan streamen enkele dagen daarna. Brad Hunstable van Ustream zegt te verwachten dat Apple hun iPhone stream applicatie wel zal toestaan en dat zei John Ham CEO van Ustream afgelopen vrijdag ook in een interview op de website van TechCrunch.Ustream is de enige live website die zeer grote evenementen als Obama's overwinningsspeech (1 miljoen kijkers) en de Republikeinse Nationale Conventie (embedded via Google News, 7 miljoen kijkers) betrouwbaar te kunnen streamen en de inauguratie van Obama aanstaande dinsdag is dus live te zien via Ustream op je iPhone.

Wat de beide Applicaties gaan kosten blijft vooralsnog onduidelijk. Als de iPhone live stream Applicatie van Ustream daadwerkelijk in de App Store komt zal Apple de geweigerde Applicaties Qik en Flixwagon ook waarschijnlijk toestaan in de App Store.

De festiviteiten rond de inhuldiging van Obama beginnen vandaag al. De NPS zend op Nederland 3 vanaf 20.30 uur het concert voor Obama uit.

Lees het interview met Brad Hunstable van Ustream op: One More Thing


John Ham CEO van Ustream afgelopen vrijdag in gesprek met TechCrunch.

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Kees zei

Hunstable van Ustream zegt te verwachten dat Apple hun iPhone stream applicatie wel zal toestaan...

Blijft vaag verhaal maar wel benieuwd!!

03:09

Anoniem zei

Huxtable zegt precies hetzelfde als TechCrunch alleen twee dagen later.

03:17

Een reactie posten